مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت طرح جامع چیست ؟

    پاورپوینت طرح جامع چیست ؟ پاورپوینت طرح جامع پاورپوینت در مورد طرح جامع دانلود پاورپوینت طرح جامع پاورپوینت طرح رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طرح جامع چیست ؟ جهت رشته مدیریت در قالب 46 اسلاید و با فرمت بصورت…

  • پاورپوینت آبیاری بارانی

    پاورپوینت آبیاری بارانی پاورپوینت هزینه یک هکتار ابیاری بارانی پاورپوینت آموزش آبیاری بارانی پاورپوینت ابياري باراني پاورپوینت سیستم ابیاری بارانی رفتن به سايت اصلي   دانلود پاورپوینت آبیاری بارانی جهت رشته علوم پایه در قالب 18 اسلاید و با فرمتpptxبصورت کامل و جامع…

  • دانلود پاورپوینت جوش مقاومتی و کاربرد های آن در صنعت

    دانلود پاورپوینت جوش مقاومتی و کاربرد های آن در صنعت پاورپوینت جوشکاری و عمران پاورپوینت انواع جوش مقاومتی پاورپوینت درمورد جوش های مقاومتی و کاربرد آنها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جوش مقاومتی و کاربرد های آن در صنعت…

  • بررسی شناخت چگونگی رشد و تولید پنبه

    بررسی شناخت چگونگی رشد و تولید پنبه گیاهشناسی پنبه سابقه کشت پنبه در ایران فرآیندهای لازم پنبه برای رسیدن به محصول استاندارد دانلود پایان نامه پنبه بررسی پیشینه و گیاهشناسی پنبه بررسی شناخت چگونگی رشد و تولید پنبه دانلود پایان…

  • پروتکل درمانی و برنامه آموزشی مهارت های هوش هیجانی

    پروتکل درمانی و برنامه آموزشی مهارت های هوش هیجانی دانلود پروتکل درمانی خرید پروتکل درمانی پروتکل های درمانی در روانشناسی پروتکل درمانی مهارت های هوش هیجانی دانلود پروتکل درمانی مهارت های هوش هیجانی خرید پروتکل درمانی مهارت های هوش هیجانی…

  • بررسی رابطه ویژگی های شغلی با تعهد سازمانی کارکنان

    بررسی رابطه ویژگی های شغلی با تعهد سازمانی کارکنان عوامل شغلی ویژگیهای شغلی تعهد سازمانی کارکنان پایان نامه رابطه عوامل شغلی با تعهد سازمانی رابطه ویژگیهای شغلی و تعهد سازمانی کارکنان مدل ویژگی های شغلی مدل ویژگیهای شغلی اولدهام و…

  • بررسی مبانی و پیشینه وسعت عمل و نتیجه مجرمانه در افساد فی الارض

    بررسی مبانی و پیشینه وسعت عمل و نتیجه مجرمانه در افساد فی الارض افساد فی الارض گستردگی جرم وسعت اثر جرم وسعت اثر جرم در افساد فی الارض بررسی مبانی و پیشینه وسعت عمل و نتیجه مجرمانه در افساد فی…

  • پاورپوینت حقوق سیاسی و حاکمیت ملی

    پاورپوینت حقوق سیاسی و حاکمیت ملی پاورپوینت حقوق سیاسی دانلود پاورپوینت حقوق سیاسی پاورپوینت حقوق سیاسی چیست؟ پاورپوینت درمورد حقوق سیاسی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حقوق سیاسی جهت رشته فقه و حقوق در قالب 12 اسلاید و با…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش معنویت

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش معنویت کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه معنویت مبانی نظری معنویت پیشینه تحقیق معنویت پیشینه داخلی معنویت پیشینه خارجی معنویت پیشینه پژوهش معنویت پیشینه نظری معنویت ادبیات نظری معنویت چارچوب نظری معنویت رفتن به…

  • پاورپوینت آشنایی با خواص محلول ها

    پاورپوینت آشنایی با خواص محلول ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با خواص محلول ها جهت رشته شیمی در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • پاورپوینت آشنایی با تاریخچه ساخت خودرو

    پاورپوینت آشنایی با تاریخچه ساخت خودرو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با تاریخچه ساخت خودرو جهت رشته صنعتی در قالب 30 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش      …

  • جزوه دست نویس فیزیک هالیدی

    جزوه دست نویس فیزیک هالیدی کلمات کلیدی : جزوه دست نویس فیزیک هالیدی رفتن به سایت اصلی جزوه دست نویس فیزیک هالیدی به تعداد 65 صفحه pdf جزوه دست نویس دانشجو از مباحث کلاس با کیفیت خوب   شامل مباحث…

  • مبانی نظری بکارگیری سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی در سازمان برق

    مبانی نظری بکارگیری سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی در سازمان برق مبانی نظری erp مبانی نظری برنامه ریزی منابع سازمانی مبانی نظری پیاده سازی erp در سازمان مراحل پیاده سازی erp پیاده سازی ERP در صنعت تولید برق مبانی نظری…

  • دفترچه محاسبات طراحی سوله

    دفترچه محاسبات طراحی سوله محاسبات سوله طراحی سوله طراحی سازه های صنعتی نمونه دفترچه محاسبات طراحی سوله دفترچه محاسبات سوله دفترچه محاسبات طراحی سوله کتاب طراحی سوله دانلود کتاب طراحی سوله دانلود پروژه طراحی سوله رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • بررسی روش های مختلف پایدارسازی سیستم های قدرت

    بررسی روش های مختلف پایدارسازی سیستم های قدرت PSS کنترل کننده‌ تطبیقی کنترل کننده هوشمند پایدارسازی سیستم های قدرت همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروش فایل fileina فروشگاه ساز فایل فروشگاه فایل خرید مقاله و تحقیق برق رفتن…

  • پاورپوینت ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE)

    پاورپوینت ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE) دانلود پاورپوینت ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE) ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE) نمونه استراتژی ها ماتریس SPACE تجزیه و تحلیل و تشكیل ماتریس SPACE برای شناخت استراتژی كلی…

  • پایان نامه کارشناسی معارف اسلامی با عنوان پیشینه حجاب در اسلام و ادیان الهی

    پایان نامه کارشناسی معارف اسلامی با عنوان پیشینه حجاب در اسلام و ادیان الهی مفهوم لغوى حجاب مفهوم اصطلاحى حجاب حجاب در ادیان الهی دانلود پایان نامه کارشناسی معارف اسلامی با عنوان پیشینه حجاب در اسلام و ادیان الهی حجاب…

  • پاورپوینت ارتباط بین شیوه های تامین مالی و ارزش شرکت در چارچوب چرخه عمر شرکت

    پاورپوینت ارتباط بین شیوه های تامین مالی و ارزش شرکت در چارچوب چرخه عمر شرکت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی ارتباط بین شیوه‌های تأمین مالی و ارزش شرکت در چارچوب چرخه عمر شرکت جهت رشته اقتصاد در قالب…

  • عوامل تاثیرگذار در تعیین جزای نقدی متاثر از نهادهای حقوق کیفری بر این مجازات

    عوامل تاثیرگذار در تعیین جزای نقدی متاثر از نهادهای حقوق کیفری بر این مجازات تعیین جزای نقدی جزای نقدی در حقوق کیفری عوامل موثر در تعیین جزای نقدی عوامل تاثیرگذار در تعیین جزای نقدی متاثر از نهادهای حقوق کیفری بر…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق طلاق 56 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق طلاق 56 صفحه کلمات کلیدی : پیشینه تحقیق طلاق پیشینه پژوهش طلاق پیشینه نظری طلاق پیشینه تاریخی طلاق پیشینه تحقیق درباره طلاق تاریخچه طلاق چیست تاریخچه طلاق در ایران پیشینه تحقیق در مورد طلاق…

  • دانلودکارآموزی شركت صنايع چدن پارس( نت ) 60 ص

    دانلودکارآموزی شركت صنايع چدن پارس( نت ) 60 ص کلمات کلیدی : دانلودکارآموزی شركت صنايع چدن پارس( نت ) 60 ص رفتن به سایت اصلی نام فایل : کارآموزی شركت صنايع چدن پارس( نت ) 60 ص فرمت : .DOC…

  • دانلود پاورپوینت سوختگی و اقدامات پرستاری

    دانلود پاورپوینت سوختگی و اقدامات پرستاری پاورپوینت در مورد سوختگی و اقدامات آن پاورپوینت انواع سوختگی پاورپوینت اقدامات پرستاری در سوختگی ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سوختگی و اقدامات پرستاری جهت رشته پرستاری در 114 اسلاید و با…

  • فصل دوم پایان نامه بازاریابی اینترنتی

    فصل دوم پایان نامه بازاریابی اینترنتی کلمات کلیدی : مبانی نظری بازاریابی اینترنتی پیشینه تحقیق بازاریابی اینترنتی پیشینه داخلی بازاریابی اینترنتی پیشینه خارجی بازاریابی اینترنتی پیشینه پژوهش بازاریابی اینترنتی پیشینه نظری بازاریابی اینترنتی ادبیات نظری بازاریابی اینترنتی چارچوب نظری بازاریابی…

  • پاورپوینت برنامه ریزی و طراحی درس

    پاورپوینت برنامه ریزی و طراحی درس پاورپوینت مراحل درس پژوهی به ترتیب پاورپوینت مراحل درس پژوهی چیست پاورپوینت مراحل درس پژوهی پاورپوینت مراحل نوشتن درس پژوهی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت برنامه ریزی و طراحی درس جهت رشته آموزشی…

  • پاورپوینت مديريت ذهن

    پاورپوینت مديريت ذهن پاورپوینت مدیریت ذهن چیست؟ پاورپوینت مدیریت ذهن دانلود پاورپوینت مدیریت ذهن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مديريت ذهن جهت رشته روانشناسی در قالب 24 اسلاید و با فرمت بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت معرفی هنر کاشی کاری

    پاورپوینت معرفی هنر کاشی کاری دانلود پاورپوینت کاشی کاری در معماری پاورپوینت در مورد کاشی کاری پاورپوینت کاشی کاری پاورپوینت درباره کاشی کاری دانلود پاورپوینت کاشی کاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی هنر کاشی کاری جهت رشته معماری…

  • پاورپوینت آموزشی اصول صحیح تغذیه

    پاورپوینت آموزشی اصول صحیح تغذیه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی اصول صحیح تغذیه جهت رشته تغذیه در قالب 75 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       كليه مواد…

  • ارزیابی اثر بخشی اعمال پیشگیرانه پلیس در کم شدن سرقت خودرو

    ارزیابی اثر بخشی اعمال پیشگیرانه پلیس در کم شدن سرقت خودرو اثر بخشی اعمال پیشگیرانه پلیس اقدامات پلیس پیشگیری در کاهش سرقت خودرو تاثیر اقدامات پلیس پیشگیری در کاهش سرقت خودرو ارزیابی اثر بخشی اعمال پیشگیرانه پلیس در کم شدن…

  • دیدگاه ها و نظریه های فعالیت های فوق برنامه و مکمل

    دیدگاه ها و نظریه های فعالیت های فوق برنامه و مکمل تعریف فعالیت های فوق برنامه فعالیت های فوق برنامه مدارس فعالیت های فوق برنامه در ایران فعالیت های فوق برنامه در مدارس ابتدایی تحقیق درباره فعالیت های فوق برنامه…

  • پروپوزال سلامت روانی در دانش آموزان

    پروپوزال سلامت روانی در دانش آموزان کلمات کلیدی : پروپوزال سلامت روان پروپوزال سلامت روانی نمونه پروپوزال سلامت روان پروپوزال در مورد سلامت روان پروپوزال سلامت روانی در پسران پروپوزال سلامت روانی دانش آموزان پروپوزال سلامت روانی در دانش آموزان…

  • دانلود تحقیق مهارت های زندگی و انواع آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مهارت های زندگی و انواع آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مهارت های زندگی و انواع آن با فرمت docx در قالب 64 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • وضعیت فرهنگی دانشگاه

    وضعیت فرهنگی دانشگاه دانلود مقاله وضعیت فرهنگی دانشگاه سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروش فایل انجام پروژه و پایان نامه رشته علوم اجتماعی خرید پروژه و پایان نامه رشته علوم اجتماعی fileina…

  • بررسی و تحلیل مسئولیت غار با پیروی از نظر فقهای امامیه

    بررسی و تحلیل مسئولیت غار با پیروی از نظر فقهای امامیه مسئولیت مدنی غار فقه و حقوق موضوعه ایران مسئولیت غار از نظر فقها شیعه بررسی و تحلیل مسئولیت غار با پیروی از نظر فقهای امامیه دانلود پایان نامه قاعده…

  • پاورپوینت هنر در تمدن اسلامی

    پاورپوینت هنر در تمدن اسلامی پاورپوینت در مورد هنر در تمدن اسلامی دانلود پاورپوینت هنر در تمدن اسلامی پاورپوینت در مورد هنر اسلامی پاورپوینت نقش هنر در تمدن اسلامی پاورپوینت هنر پاورپوینت تمدن اسلامی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • پایان نامه روابط جنسی زناشویی و بررسی کامل فرآیند آن

    پایان نامه روابط جنسی زناشویی و بررسی کامل فرآیند آن اهمیت روابط جنسی مشکلات جنسی زنان مشکلات جنسی در مردان مشکلات روابط جنسی زناشویی تحقیق در مورد روابط جنسی زناشویی تاثیر روابط جنسی بر رضایت زناشویی بهداشت و درمان روابط…